Filozofija

Naša Zimska škola djeluje već preko 10 godina. Od samih početaka pa sve do danas ostali smo vjerni načelima na kojima temeljimo naš rad, a to su: maksimalna posvećenost gostu, te najviši standardi i kvaliteta u poučavanju snježnih sportova. Poučavanje i prenošenje znanja nam je zadovoljstvo i izazov, a entuzijazam i strpljenje kojim pristupamo našim polaznicima garancija su uspjeha. To potvrđuju brojni zadovoljni polaznici koji već godinama skijaju sa nama i uvijek se iznova vraćaju.

Srdačno Vas pozivamo da nam ukažete povjerenje i provedete svoj zimski odmor sa nama. Uvjereni smo da ćete biti više nego zadovoljni!

Dosadašnjih 15 godina suradnje između Jelka SKI-teama i turističke agencije Atlas dobar je argument za dobru odluku o sjajnom zimovanju. I ove sezone vodimo Vas na nezaboravnu zimsku avanturu s mirisom snijega i kuhanog vina. Pridružite nam se na Gerlitzenu od 6. do 13. siječnja 2018. gdje za Vas organiziramo skijašku školu odnosno ski-dječji vrtić na snijegu. Odgovarajuće informacije dostupne su u izborniku s lijeve strane naše mrežne stranice, također i u priloženom “Atlasovom” katalogu.

Vaš Jelka Ski Team

Oglasi